Zomervakantie, geniet buiten van je muziek! Nu 10% korting (code TIC10)

Over TIC

Al meer dan 35 jaar is TIC toonaangevend in geluid voor buiten. Gebaseerd op onze ervaring en expertise genieten we wereldwijd een uitstekende reputatie in het verbeteren van uw leefomgeving. Wij bieden u een breed scala aan weerbestendige luidsprekers voor zowel zakelijke toepassingen als bij u thuis.

TIC's befaamde GS-serie speakers worden gebruikt door professionele AV-installateurs en muziekliefhebbers, van resorts en wereldberoemde themaparken tot luxueuze achtertuinen. Ons kenmerkende ontwerp biedt de beste geluidsbeleving in zijn klasse tegen een verrassend betaalbare prijs. Bekijk onze GS3 en zie waarom dit een van de meest gebruikte buitenspeakers ter wereld is.

TIC's Patio terras luidsprekers uit de ASP-serie bieden professioneel geluid in combinatie met flexibiliteit en duurzaamheid voor jarenlang luistergenot. Met de ingebouwde 70v-schakelaar zijn onze terrasluidsprekers favoriet vanwege hun eenvoudige installatie en krachtige audioprestaties, zowel voor binnen als buiten. Onze ASP-series zijn zeer geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van commerciële en industriële PA-systemen tot geluidsentertainmentsystemen in bijvoorbeeld buitenrestaurants, bij uw zwembad of onder uw veranda.

Bij TIC bieden we u de best mogelijke klantenservice. We begrijpen dat het installeren van het ideale geluidssysteem voor buiten soms een uitdaging kan zijn. Mits goed uitgevoerd is het echter absoluut uw tijd en investering waard ! Als u vragen heeft dan helpen wij u graag via onze support service, e-mail: support@ticaudio.nl of bel ons: +31 (0) 85 0041184.

Naast dynamisch geluid en robuuste & duurzame bouwkwaliteit zijn onze luidsprekers ook ontworpen om uw omgeving op te luisteren. Muziek moet niet alleen goed klinken maar er ook goed uitzien! Daarom is en blijft onze passie om u audio-entertainment te bieden dat er net zo goed uitziet als het klinkt. TIC, Best sound everywhere!

TIC Outdoor Audio:
35+ Years of Experience
Perfected in South California
Beloved Worldwide!