Zomervakantie, geniet buiten van je muziek! Nu 10% korting (code TIC10)

Bluetooth-audio rond een kasteel

Bluetooth-audio in een paradijselijk kasteel (Frankrijk)
Locatie: Loire-vallei, Vendée (Frankrijk)

 

Projectomschrijving: Midden in de Franse natuur, in het hart van de Loirevallei en de Vendée, vindt u dit unieke B&B kasteel "Château de la Preuille". De Nederlandse eigenaren bieden u een fantastisch en verrassend verblijf aan, onder hun motto "It's not Perfect..., it's Paradise". Meer informatie: Château de la Preuille

De gevraagde audio-oplossing bestrijkt het buitenterras plus de ruimte rond het zwembad. Door de authentieke ligging met dikke kasteelmuren was wifi geen optie. Daarom hebben we gekozen voor een Bluetooth 5.0 oplossing met 2 zones. Zone één bevindt zich op het terras. We hebben een omnidirectionele subwoofer met ingebouwde versterker toegepast, gekoppeld aan 2 omnidirectionele satellietluidsprekers. In zone twee, het zwembadgedeelte, hebben we gekozen voor een krachtige Bluetooth-versterker, met een aparte subwoofer en 2 satellietluidsprekers. De 2 zones kunnen afzonderlijk muziek afspelen, maar desgewenst ook gecombineerd.

Toegepaste producten:
Terras:
B515 omnidirectionele subwoofer met ingebouwde versterker
2x GS3 omnidirectionele luidspreker
Zwembad:
TRB502 Bluetooth 5.0-versterker
GS50 omnidirectionele subwoofer
2x GS3 omnidirectionele luidspreker

Uitgelicht product: TIC B515 Bluetooth 5.0-subwoofer
De B515 bluetooth 5.0 omnidirectionele subwoofer beschikt over een grote 8" subwoofer voor een volle basweergave. Dankzij de ingebouwde versterker kunnen er 2 extra speakers op deze subwoofer worden aangesloten. Het enige wat je hoeft te doen is een stroomaansluiting te voorzien en je kunt heel eenvoudig bedien uw buitenluidsprekers vanaf uw aangesloten mobiele telefoon of tablet.