Zomervakantie, geniet buiten van je muziek! Nu 10% korting (code TIC10)

Luxe audio bij de Villa

Luxe buitenaudiocomfort bij de villa
Locatie: Gelderland (Nederland)

 


Projectomschrijving: De bewoners van deze prachtige villa met ruime tuin hebben hun wooncomfort nog verder vergroot door het toevoegen van een buitenaudiosysteem. Het liefst hadden ze muziek op het terras met de BBQ, maar ook onder de luxe veranda om 's avonds laat te genieten van hun favoriete muziek met een goed glas wijn.

De villa heeft een uitstekende wifi-dekking, daarom hebben we gekozen voor een wifi airplay 2 configuratie. Op het terras hebben we een omnidirectionele inbouwluidspreker toegepast met een 2e luidspreker. Op de veranda is de versterker onzichtbaar in het plafond ingebouwd, waarop 4 plafondspeakers met ultradunne magnetische roosters zijn aangesloten. Alles is eenvoudig telefonisch te bedienen via de WiiM pod-app met favoriete muziekdiensten zoals Spotify of Tidal.

Toegepaste producten:
Terras:
WB3 wifi airplay 2 inbouw omnidirectionele luidspreker 2x100 watt
B06 Premium omnidirectionele luidspreker
Veranda:
AMP150 wifi airplay 2 versterker 2x100 watt
MC8028 plafondluidspreker met magnetisch rooster


Uitgelicht product: MC8028 plafondluidspreker met magnetische grill
De weerbestendige MC8028-plafondluidsprekers combineren uitstekend geluid met een chique afwerking. De speakers zijn voorzien van een grote 8 inch woofer die garant staat voor vol en krachtig geluid. Dankzij het inbouwontwerp met een zeer dun afneembaar magnetisch rooster kunnen de speakers zonder zichtbare schroeven in het plafond of de muur worden verborgen.