Mei: De zomer komt eraan! Nu 10% korting (code TIC10)

Wifi sound in het bos

Wifi buitengeluid in het Bos
Locatie: De Veluwe (Nederland)

 

 

Projectomschrijving: De bewoners van deze prachtig gelegen villa aan de rand van natuurgebied "De Hoge Veluwe" genieten van het leven dicht bij de natuur. Hier vertoeven ze graag onder één van de comfortabele veranda’s of aan het verwarmde zwembad. Op deze plekken willen ze ook genieten van muziek. Reden om ons te vragen de diverse tuinruimtes uit te rusten met een hoogwaardig, weerbestendig en gebruiksvriendelijk audiosysteem.


Op basis van deze wensen hebben wij gekozen voor een configuratie inclusief 3 Wifi Airplay zones, afzonderlijk regelbaar of desgewenst gecombineerd tijdens een gezellig tuinfeest of BBQ. Beide veranda's zijn uitgerust met terrasluidsprekers. Bij het zwembad is vanwege het bereik gekozen voor een krachtige omnidirectionele wifi-inbouwspeaker, uitgebreid met een satellietspeaker.

Toegepaste producten:
Veranda's:
WBP10 wifi airplay 2 terrasluidspreker 2x50 watt
Zwembad:
WB3 wifi airplay 2 inbouw omni speaker 2x100 watt
GS3 omnidirectionele luidspreker


Uitgelicht product: TIC WB3 wifi-luidspreker
De TIC WB3 wifi-luidspreker is behoorlijk veelzijdig. Dankzij het omnidirectionele 360° ontwerp wordt het geluid rondom verspreid. Dit zorgt voor een optimale geluidservaring en een groot bereik. De WB3 beschikt over een krachtige geïntegreerde 2x100W versterker, in combinatie met de 8" woofer zorgt dit voor een volledige geluidsweergave. Door de Airplay 2 compatibiliteit is de WB3 ook geschikt voor multiroom oplossingen, en zeer eenvoudig te bedienen vanaf je telefoon of tablet met favoriete muziekdiensten zoals Spotify.