Zomervakantie, geniet buiten van je muziek! Nu 10% korting (code TIC10)

Landhuis buitenaudio

Buitenaudio rond het landhuis
Locatie: Utrecht (Nederland)

 


Projectbeschrijving: Dit stijlvolle landhuis is centraal gelegen in Nederland, prachtig gelegen naast een natuurgebied. De eigenaren houden van deze landelijke omgeving, maar genieten ook regelmatig van gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Om deze reden vroegen ze om een ​​muziekinstallatie voor het zwembad en de grote veranda.

In hun situatie gebruiken veel verschillende mensen het audiomuzieksysteem in de 3 verschillende zones. Hiervoor is een wifi Airplay 2-systeem bij uitstek geschikt, omdat deze door iedereen tegelijkertijd kan worden bediend vanaf zijn of haar telefoon via de WiiM pod-app.
Voor de zone bij het zwembad werden een paar omnidirectionele inbouwluidsprekers vrijwel onzichtbaar in de vegetatie verwerkt. Binnen de grote veranda hebben we 2 zones gecreëerd: één zone met patioterrasspeakers om ook de tv te ondersteunen en boven de gezellige eettafel zijn twee plafondspeakers ingebouwd voor ontspannende achtergrondmuziek. Uiteraard zijn deze 3 zones eenvoudig te combineren tot één groot en krachtig outdoor party audiosysteem!

Toegepaste producten:
Zwembad:
WB3 wifi airplay 2 inbouw omni speaker 2x100 watt
B03 Premium omnidirectionele grondinbouwluidspreker
Veranda:
AMP150 wifi Airplay 2 versterker 2x100 watt
ASP90 paar patio-terrasluidsprekers
MC8028 paar plafondluidsprekers met magnetische grill


Uitgelicht product: AMP150 wifi Airplay 2 versterker 2x100 watt
De AMP150 is een veelzijdige en krachtige versterker. Naast de wifi Airplay 2-modus die in dit project wordt gebruikt, kan het toestel ook overweg met Bluetooth 5.0. Externe apparaten kunnen bedraad worden aangesloten via de RCA-, HDMI-, optische of USB-aansluitingen. De bediening is eenvoudig vanaf uw telefoon of tablet.